Previous
Next

Pintura i Revestiments

Tot l’univers de materials, textures, colors i acabats són presents en la gamma de Pintures i Revestiments, amb multiplicitat de solucions professionals i decoratives, amb una alta qualitat i respectuoses amb el medi ambient.

Pintura d’Exterior

Colors que resisteixen a la intempèrie, amb funcions també decoratives. Aquesta resistència l’aporten els revestiments fabricats amb materials com resines de silicona, minerals de silicat o de dispersió; o les tecnologies innovadores com el nano-quars, que permet un sistema permanent d’auto neteja per a façanes.

Pintura d’Interior

Multiplicitat de funcions, no tan sols decoratives, per una gamma de pintures que destaquen per el respecte a la salut i el benestar de les persones, especialment les que tenen al·lèrgies, i per la protecció del medi ambient, a través de pintures lliures de dissolvents i exemptes d’emissions.

Protecció Fusta i Ferro

Solucions amb acabats únics i específics, com:

  • Lasurs que aporten elasticitat a la fusta i la fan més transpirable, davant l’aigua o els agents externs.
  • Protecció i acabats decoratius fidels als originals, tant en fusta com en metalls.

Revestiments d’Exterior

Guixos d’alta qualitat i revestiments fabricats amb materials com resines de silicona, minerals de silicat o de dispersió, amb tecnologies innovadores com el nano-quars, que permet un sistema permanent d’auto neteja per a façanes.

Alta Decoració

És possible personalitzar cada espai fent-lo més habitable, amb l’experiència del propi disseny i aplicant tècniques noves i creatives, amb productes d’alta qualitat.