Previous
Next

Impermeabilització

La prevenció dels habitatges davant de les filtracions i les humitats aporten confort, salut, estalvi energètic i protecció duradora dels edificis.

Són clau les prescripcions i formulacions a mida per decidir el sistema d’impermeabilització més idoni, amb finalitats de durabilitat i resistència als agents atmosfèrics. Sistemes que al mateix temps inclouen la protecció per al trànsit en les superfícies en que han estat aplicats.

Cobertes

Acabats de impermeabilització per a cobertes planes transitables, aplicables en tot tipus de superfícies.

Transitables

Visitables

No Transitables

Terrasses i Balcons

Protecció de les zones perimetrals de terrasses i balcons, constantment exposades a la intempèrie. Complementada amb solucions per a una col·locació sobre-elevada segura de rajoles.

Sistemes de Desacoblament i Drenatge

Sistemes de Desaigüe i Drenatge

Perfils Tècnics i Decoratius

Espais de bany: Dutxes, Piscines i SPA

Totes les solucions per a la seguretat i la protecció en les zones de bany, com els sistemes d’impermeabilització de piscines, les tecnologies de drenatge, els perfils decoratius per a la creació de juntes de separació o la fixació d’elements de vidre en el terra i les parets, entre d’altres.

Sistemes d'Impermeabilització

Sistemes de Desaigüe i Drenatge

Perfils Tècnics i Decoratius

Dipòsits i Aljubs

Sistemes flexibles que permeten la impermeabilització interior de dipòsits i aljubs que, degut al pas del temps, presenten filtracions, independentment del material en que estiguin construïts o del tipus de líquid que contenen.

Murs i Paviments Soterrats

Solucions per a les humitats i entrades d’aigua presents en estructures ensorrades o en contacte amb el terreny, tractant i protegint murs enterrats en cimentacions superficials, davant l’acció de l’aigua.