Previous
Next

Control Solar

La protecció davant dels efectes dels raigs solars ens aporta salut i confort, així com una millora de la vivència dels espais i els moments compartits, tant a l’interior com a l’exterior de les cases. A la vegada, les solucions de protecció solar tenen també un component decoratiu.

També en els comerços, les oficines o els vehicles, la protecció solar és sinònim d’estalvi, confort i seguretat.

Cortines i Estors

Múltiples solucions: pràctiques, funcionals i decoratives, afavorint la intimitat: millorant la visibilitat exterior protegint-nos de la radiació solar, o bé modulant la seva llum de manera intel·ligent i confortable. Tot a l’abast per crear un ambient únic i saludable.

cortina_plegable

Enrotllables

Porxo i Fit

Verticals i Panells

cortina_enrollable

Plegable i Tradicional

Venecianes i Plisades

Solucions d’Exterior

Solucions decoratives i funcionals per poder gaudir d’espais confortables a l’exterior sota la protecció del sol, la pluja i el vent. A partir de tendals, pèrgoles, mosquiteres i gran varietat d’opcions estètiques i pràctiques.

Enrotllables

Tendals

Pèrgoles

Mosquiteres

Veles

Làmines de Protecció Solar

Són la solució intel·ligent per a la protecció, estalvi energètic i la seguretat. Milloren el confort, i prevenen d’accidents derivats d’impactes en els vidres o per causa d’enlluernaments en la conducció.

Minimitzen la calor rebutjant en més d’un 80% la radiació solar, sense sacrificar transparència. A la vegada, proporcionen al vidre flexibilitat, elasticitat i resistència.

Protecció Solar

Decoloració UV

Seguretat

Antigraffiti