Previous
Next

Control Solar

La protecció davant dels efectes dels raigs solars ens aporta salut i confort, a la vegada que millora la vivència dels espais i els moments compartits, tant a l’interior com a l’exterior de les cases. A la vegada, les solucions de protecció solar tenen també un component decoratiu.

També en els comerços, les oficines o els vehicles, la protecció solar és sinònim d’estalvi, confort i seguretat.

Cortines y Estors

Múltiples solucions: pràctiques, funcionals i decoratives; afavorint la intimitat, o be millorant la visibilitat exterior; protegint-nos de la radiació solar, o modulant la seva llum de manera intel·ligent i confortable. Tot a l’abast per crear un ambient únic i saludable.

cortina_plegable

Enrotllables

cortina_enrollable

Plegable i Tradicional

Porxo i Fit

Venecianes i Plisades

Verticals i Panells

Solucions d’Exterior

Solucions decoratives i funcionals per viure espais confortables a l’exterior, protegint del sol i de la pluja, i resistents al vent. A través de tendals, pèrgoles, mosquiteres i tot tipus de solucions estètiques i funcionals.

Enrotllables

Mosquiteres

Tendals

Veles

Pèrgoles

Làmines de Protecció Solar

Són la solució intel·ligent per a la protecció, estalvi energètic i la seguretat. Milloren el confort, i prevenen d’accidents derivats de impactes en els vidres o per causa d’enlluernaments en la conducció.

Minimitzen la calor rebutjant en més d’un 80% la radiació solar, sense sacrificar transparència. A la vegada, proporcionen al vidre flexibilitat, elasticitat i resistència.

Protecció Solar

Decoloració UV

Seguretat

Antigraffiti